Dobbelt kursus i Norge

I denne weekend var både Anemette og Thomas rejst til Norge, for at afholde et dobbelt kursus, hvor de begge underviste en gruppe engagerede og topmotiverede elever. Kurset blev afholdt på Tune Ridesenter i Grålum. Kong vinter har endnu ikke holdt sit indtog i det sydlige Norge, så det milde vejr lokkede udover kursusdeltagerne også en større gruppe tilskuere til, som interesseret fulgte kurset fra tribunen.

Tune Ridesenter ejes af Gina Lindbæk og Hans Kristian Hansen som til dagligt driver springstalden "Stall Hansen" på etablissementet. Selvom familiens hovedinteresse er ridebanespringning, åbnede de gæstfrit og imødekommende dørene for de dressur ekvipager, som deltog i kurset. Gina holdte weekenden igennem åbent i stedets rideudstyrsforretning og stod samtidigt for beværtningen i kantinen. Her kunne Gina med et spændende menukort kræse for weekendens gæster med lækker mad.

En af deltagerne på kurset var den nybagte mor Rebecca Rowley, der red hendes talentfulde hest Rhapsody. Rebecca havde i 5 måneder af sin graviditet, valgt at sætte begge sine heste i fuld træning på AT Dressage. Så dette var Rebeccas første kursus tilbage i sadlen efter fødslen af hendes datter. Sammen med Rhapsody træner hun nu intensivt frem mod ekvipagens comeback på dressurbanerne. 

Anemette og Thomas leverede også en hest i Norge i denne weekend. For nyligt købte Anette Talberg den lovende unghest Finest Choice gennem AT Dressage og Stald Magic. For at få den bedst mulige opstart på deres fremtidige samarbejde, havde Anette sendt den kulsorte hoppe på et træningsophold i Danmark ved AT Dressage. Det var derfor med stor glæde, at Anette tog imod hendes fremtidige stjerne og selv overtog tøjlerne i weekenden. Sammen træner ekvipagen nu frem imod foråret, hvor stævne sæsonen igen starter i Norge.

Anemette og Thomas sender en stor tak til Anette Talberg, der er maneger for de kurser, som AT Dressage afholder i Norge. Derudover en stor tak til Gina og Hans Kristian for at stille deres etablissement til rådighed og tage imod alle gæsterne med åbne arme.

Næste kursus med Anemette og Thomas på Tune Ridesenter er planlagt til d. 22. og 23. februar 2020.